Deze website gebruikt cookies, welke nodig zijn voor de werking en worden gebruikt voor statistische doeleinden.     Accept   Read More

Reinder.eu Maatwerksoftware voor techniek en transport

Maatwerksoftware

Maatwerksoftware

Reinder heeft van oorsprong een technisch/financiële achtergrond en een jarenlange ervaring in de transport sector. Hierdoor zijn we als team in staat slimme softwareoplossingen te maken die aansluiten op uw bedrijfsprocessen.

Wij hebben voor veel gangbare programmeertalen, .NET, C#, Java, VB, PHP, ASP, de juiste programmeur in huis. Daar waar we kennis te kort komen, op een specifiek onderdeel, kunnen we putten uit een breed netwerk aan softwareontwikkelaars.
Webdesign en CMS

Webdevelopment

Ons team van webdesigners, programmeurs en creatieve marketeers ontwikkelt dagelijks websites en webapplicaties. Samen met u denken we na over de toon van uw communicatie.

Met onze unieke internet portal kunt u uw website beheren en bovendien gebruik maken van een e-commerce platform, uitgekiende SEO en social media tools. Zo haalt u het maximale uit uw online communicatie.
Middelenbeheer software Maintenance

Middelenbeheer software

Het beheren van bedrijfsmiddelen is veelal een ondergeschoven proces in een organisatie terwijl goed inzicht in het onderhoud, defecten en de kosten goede informatie oplevert voor het beslissingsmoment een middel al dan niet te vervangen of te reviseren.

Met Maintenance Middelenbeheer ERP software van Reinde.EU heeft u tool in handen waarmee u niet alleen de bedrijfsmiddelen beheert maar ook het gehele proces van uw technische dienst of buitendienst monteurs. Veel flexibiliteit, lage kosten en een goed inzicht in uw bedrijfsmiddelen en gereedschappen.

Regina Mol

Als mensen ernaar vragen, vertel ik over de ervaring. Over wat ik samen met Reinder heb gedaan en hoe dat is gegaan.

Ruud Jongeneel

Hij heeft beide benen aan de grond, en de samenwerking verloopt goed.

Erwin van der Mark

Met een gerust hart kan je zaken met hen doen, Reinder.eu is een betrouwbare partner.

Software ontwikkeling trends

De ontwikkelingen in de markt van software en internetdiensten gaan in een tempo waar de gemiddelde ondernemer niet heel veel meer van begrijpt. In dit blog geef ik mijn visie op de huidige ontwikkelingen en de nabije toekomst over een paar trends.

Regina Mol in klanten aan het woord

Haar kat verstopte zich bij het zien van de plastic reisbak en dit bracht Regina Mol op het idee om reistassen voor katten te ontwerpen. De meeste katteneigenaren zijn vast en zeker bekend met het drama om een kat mee te nemen in de auto.

Erwin v.d. Mark in klanten aan het woord

Al jaren zet het bedrijf Van der Mark Ketelonderhoud hun familiebedrijf voort. Ook gaan zij met de tijd mee en huren Reinder.eu in voor het maken van een website. Vanaf het begin is het bedrijf gegroeid en het takenpakket is uitgebreid.

Ruud Jongeneel klanten aan het woord

In 1956 wordt het bedrijf Jongeneel Transport gestart. Ze vervoeren gassen, food en non-food en producten. Het is een familiebedrijf en hechten daarom veel waarde aan hun medewerkers en opdrachtgevers. Volgens Ruud Jongeneel werken ze in een dynamische sector en is een website nodig....

webdesign Webdesign Sneek Friesland website hosting design.

Maatwerk Maatwerk software Sneek Friesland Maatwerksoftware transport techniek.

Reinder.EU is specialist in het ontwikkelen van maatwerk software en actief in de techniek en transport branches